Hvem er vi og hva er vår visjon?

AppsCo Investorer og støttespillere

Resultater

Hva våre kunder sier

God opplevelse totalt sett!
Vi har brukt AppsCo Services i lang tid og vi er veldig fornøyde med de skreddersydde løsningene teamet kom opp med for oss. Det har vært en flott opplevelse, og vi er glade for å fortsette samarbeidet med AppsCo.

Jarle B. Liknes
Dossierløsninger

Vi anbefaler det på det sterkeste!

AppsCo Tasks Manager-mobilappen har hjulpet oss med å spore og administrere vår forretningsoppgaveflyt mens vi er på farten. Det er brukervennlig og sparer i sanntid – vi anbefaler det på det sterkeste!

Øystein Moe
Bygardsservice

Voks sammen!
Vi har valgt AppsCo som vår utviklingspartner for våre Culture Exploit-produkter. De samlet et dedikert team for utvikling og prosjektledelse, og det er en utmerket løsning for vår virksomhet. Vi ser frem til å se partnerskapet vårt vokse og utvikle seg i fremtiden!

Henning Solum
Xientia

Flott utrulling!
AppsCo Workforce-plattformen vil hjelpe oss å administrere våre mange selskaper og ansatte effektivt og spare mye verdifull tid. Vi ser frem til å se hva AppsCo ruller ut neste gang!

Anders Solum
Sefbo Group

Takk, AppsCo!
Vi trengte hjelp til å øke tjenestene våre og oppfylle de nyeste tekniske standardene. AppsCo satte sammen et team av dyktige fagfolk for å hjelpe oss, da et erfarent team av utviklere og prosjektledere ble utnevnt til å jobbe med oss.

Oscar Engeli
DigiQuip