Administrasjonsløsning for industrifelttjenester

Vår omfattende People & Task Manager-løsning er utviklet for å strømlinjeforme og forbedre alle aspekter av feltoperasjonene dine. Med en rekke kraftige funksjoner som er skreddersydd for dine behov, gir vi arbeidsstyrken din mulighet til å operere effektivt og produktivt, samtidig som vi gir deg sanntidsinnsikt for å optimalisere forretningsprosessene dine.

HR-funksjoner:

Administrer din feltarbeidsstyrke effektivt med våre avanserte HR-funksjoner. Vår løsning hjelper deg å opprettholde et team med høy ytelse fra personellsporing til ytelsesevaluering. Tildel oppgaver basert på ferdighetssett, overvåk ansattes tilgjengelighet, og sørg for at rett person sendes ut for hver jobb. Forenkle lønns- og oppmøtesporing gjennom sømløs klokke inn/ut-funksjonalitet, eliminer manuelt papirarbeid og sikrer nøyaktig kompensasjon.

Oppgavebehandling:

Si farvel til papirarbeid og forvirring. Vår oppgavestyringsmodul lar deg opprette, tildele og spore oppgaver uten problemer. Med sanntidsoppdateringer forblir feltarbeidere og ledere på samme side, og sikrer at oppgaver fullføres raskt. Overvåk oppgavestatuser, motta varsler når oppgaven er fullført, og gjør det mulig for arbeidere å be om hjelp eller gi oppdateringer direkte fra felten.

Ruteplanlegging og GPS:

Optimaliser feltoperasjonene dine med intelligent ruteplanlegging og GPS-integrasjon. Vår løsning beregner de mest effektive rutene, noe som reduserer reisetid og drivstoffkostnader. GPS-sporing lar deg overvåke feltarbeidernes posisjoner i sanntid, og sikrer at de holder kurs og opererer innenfor de angitte områdene. Trafikkoppdateringer i sanntid hjelper ytterligere med å tilpasse ruter for å minimere forsinkelser.

Klokke inn/ut:

Forenkle tidtaking og oppmøtestyring med vår klokke inn/ut-funksjon. Feltarbeidere kan enkelt logge arbeidstidene sine fra sine mobile enheter, og gir nøyaktige og manipulasjonssikre poster. Ledere kan overvåke oppmøteposter eksternt, noe som reduserer risikoen for feil og muliggjør strømlinjeformet lønnsbehandling.

Fordeler:

Øk sikkerheten. Ansatte kan raskt logge hendelser på mobilen, og gir deg sanntidsinnsikt for å handle raskt. Gi teamet ditt mulighet til å skape et proaktivt, hendelsesfritt miljø.

  • Forbedret effektivitet: Tildel oppgaver sømløst, overvåk fremdrift og spor arbeidsplasser i sanntid, optimaliserer ressursallokering og fullføring av jobb.

  • Kostnadsbesparelser: Reduser drivstoffkostnader og unødvendig reisetid gjennom effektiv ruteplanlegging. Minimer administrative kostnader ved å automatisere tidtaking og oppmøtesporing.

  • Forbedret kundetilfredshet: Gi nøyaktige ETAer til klienter, sørg for rask levering av tjenester, og tilbyr åpenhet i oppgavestatuser, noe som fører til høyere kundetilfredshet.

  • Datadrevet innsikt: Få tilgang til detaljerte rapporter og analyser for å få innsikt i feltoperasjoner, som hjelper deg med å identifisere områder for forbedring og ta informerte forretningsbeslutninger.

Å ligge i forkant i dagens fartsfylte virksomhet krever strømlinjeformet drift og sanntidskommunikasjon. Vår Industry Field Services Management Solution utstyrer deg med verktøyene for å øke produktiviteten, redusere kostnader og øke kundetilfredsheten. Opplev fremtiden til felttjenester i dag.

Se andre AppsCo funksjoner

People HR

Opplev kraften i en forenklet HR-løsning!

People Tasks

Forenkle og automatiser dine kontrakter, prosjekter og sjekklister!

People Håndbøker

Øk teamkunnskapen gjennom tilgjengelige digitale håndbøker

People Apps & Access Management

Gjør arbeidsplassen din til et effektivt, sikkert og forenklet miljø!