Facility Management-løsning med integrert HR, Task Management og avanserte planleggingsverktøy

Innen facility management ligger suksess i sømløs orkestrering av en rekke oppgaver samtidig som ressursene optimaliseres og de høyeste effektivitetsstandardene opprettholdes. Vår omfattende facility management-løsning kombinerer banebrytende teknologi for å møte de ulike behovene til facility management-profesjonelle. Fra HR-funksjonalitet til oppgavekoordinering, ruteplanlegging, GPS-integrasjon, klokke inn/ut-funksjoner, omfattende sjekklister og kontraktsadministrasjon, er plattformen vår designet for å forbedre anleggsadministrasjonen din helhetlig.

Personalledelse:

Plattformen vår tilbyr et robust HR-styringssystem tilpasset facility management-industrien. Administrer medarbeiderinformasjon enkelt, spor sertifiseringer og opplæring, tildel roller basert på ekspertise, og effektiviser oppgavedelegering basert på ferdighetssett og tilgjengelighet.

Oppgavebehandling:

Hold deg oppdatert på oppgavene og deres fremgang ved å bruke vår intuitive oppgavestyringsmodul. Tildel oppgaver til spesifikke individer eller team, sett tidsfrister og motta sanntidsoppdateringer om fullføring av oppgaver, og sikrer en sømløs flyt av operasjoner.

Ruteplanlegging og GPS-integrering:

Optimaliser personell, utstyr og ressursruter ved hjelp av avanserte ruteplanleggingsalgoritmer. GPS-integrasjon gir sanntidssporing av eiendeler, og effektiviserer bevegelse på tvers av anlegget for økt effektivitet.

Klokke inn/ut:

Forenkle administrasjonen av oppmøte med vår klokke inn/ut-funksjon. Ansatte kan logge arbeidstidene sine manuelt eller gjennom integrerte tidsregistreringsenheter. Dette sikrer nøyaktige lønnsberegninger og åpenhet i arbeidsstyrkestyring.

Sjekklister:

Lag omfattende sjekklister for ulike anleggsadministrasjonsoppgaver, fra rutinemessig vedlikehold til inspeksjoner. Sørg for at ingen detaljer blir oversett, noe som øker kvaliteten på tjenesteleveransen og opprettholder anleggets optimale tilstand.

Kontraktregister og administrasjon:

Administrer kontrakter effektivt med vårt dedikerte kontraktsregister. Hold oversikt over kontraktsdetaljer, fornyelsesdatoer og forpliktelser, og sørg for overholdelse og rettidig gjennomføring av avtaler.

Kontraktstilbud og forhandlinger:

Strømlinjeform kontraktstilbudet og forhandlingsprosessen gjennom vår plattform. Generer kontraktstilbud, spor forhandlinger og legg til rette for sømløs kommunikasjon mellom involverte parter, reduser forsinkelser og forbedrer effektiviteten i kontraktsadministrasjonen.

Fordeler:

Vår facility management-løsning gir teamene dine verktøyene som trengs for å samarbeide sømløst, holde seg informert og optimalisere anleggsdriften. Fra administrasjon av personell og koordinering av oppgaver til planlegging av ruter og integrering av GPS-teknologier, sikrer plattformen vår at anlegget ditt fungerer problemfritt. Opplev økt produktivitet, strømlinjeformede prosesser og forbedret kommunikasjon som løfter anleggsadministrasjonsoperasjonene dine til nye høyder.

Se andre AppsCo funksjoner

People HR

Opplev kraften i en forenklet HR-løsning!

People Tasks

Forenkle og automatiser dine kontrakter, prosjekter og sjekklister!

People Håndbøker

Øk teamkunnskapen gjennom tilgjengelige digitale håndbøker

People Apps & Access Management

Gjør arbeidsplassen din til et effektivt, sikkert og forenklet miljø!