Oppgavestyring - Appsco
 • AppsCo One

  Administrer alle dine ansatte i ett system.

  Les mer
 • pattern-2x-1-300x189

  PriviCore
  The Key to your data

  Les mer
 • Appsco Marketplace

  Se hvor fint AppsCo spiller med andre apper i nabolaget.

  Les mer
 • Appsco Integrasjoner

  Utforsk våre integrasjonsmuligheter og apper som er klare til å bli installert.

  Les mer

Jobb strukturert og effektivt med markedets råeste oppgavestyrings verktøy! Planlegg, administrer og utfør alle faste oppgaver for dine kunder i en fleksibel løsning!

Get Started
group-334256-2-2

Administrer alle typer oppgaver for dine kunder med tilpassbare sjekklister, få oversikt oppgaver i kontakter, forenkle fakturerings prosessen.

Smartere oppgavestyring reduserer administrasjon jobben og øker inntjeningen!

 • message-edit-2-3-2

  Fordeler for din bedrift!

  fordeler
 • task-management-workflows-icon-2

  Oppgavestyring og arbeidsprosesser

  group-334265-2
 • message-edit-7-2

  Tilbudsfunksjon

  Med tilbudsfunksjonen kommuniserer du med kunden, få godkjenning av ekstra oppgaver. Send tilbud på oppgaver og tjenester som skal utføres, når tilbudet er godkjent legges inn i standardkontrakten for eksisterende kunde. Produkter vil legges til som varer i kontrakts tilbudet og viser avtalens totale kostnad, pris og lønnsomhet. Brukes både mot eksisterende og nye kunder.

  group-334165-3-2
 • message-edit-4-3-2

  Administrasjon av kundekontrakter

  Kontrakts registret inneholder alle avtalevilkår for en enkelt kunde. Legg til hvilke produkter/tjenester som skal utføres med kostpris.Bygg opp produktkategorier med prisstruktur og oversikt over hvilke tjenester som er fakturerbare. Legg til oppgaver, sjekklister og oppgavemaler.

  contracts-1-1-2
 • customers-icon-2

  Kunder

  Opprett alle dine kunder og kontakter i løsningen, kunder kan importeres med produkter og priser fra eksternt system. Sett opp hvilke faste rapporter kunden skal motta. Bygg opp kundeprofiler med aktive fra og til datoer. Know-How om kunde med bilder og dokumenter. Bygg detaljerte sjekklister og frekvensplaner per kunde, legg til bilder og kommentarer.

  details-1-2
 • message-edit-1-3-2

  Oppgavestyring

  Som leder kan du bruke oppgaveoversikten til å se hvilke oppgaver, for alle ansatte, som skal utføres for kundene dine. Sorter på uke, mnd. år og sesong. Se status over hvilken oppgaver som er startet, behandle alle avvik som skal sendes til kunden.Se hvilket avvik kunden har akseptert som ny oppgave. Legg til nye oppgaver med priser, estimert tid, sjekklister og bilder.

  frame-334111-3-2
 • administration-of-fixed-tasks-icon-2

  Administrasjon av faste- og tilleggsoppgaver

  Faste oppgaver er knyttet til kontrakter og genereres periodisk. Oppgaver som ikke er faste og regnes som ekstra oppgaver, opprettes løpende.

  task-management-2
 • checklist-template-icon-2

  Sjekklister

  Legg til en eller flere sjekklister som du kan bruke for å ha oversikt over oppgavene dine på en effektiv måte. Bruk AppsCo standard sjekkliste maler eller lag dine egne per kundeavtale. Legg til kommentarer og bilder på hvert sjekkliste punkt.

  confirmed-category-2
 • generate-order-invoice-2

  Opprett ordre og sende faktura

  Registrer ordrelinjer på oppgaver løpende eller som en del av kundekontrakten. Generer ordre grunnlag og send til fakturering. AppsCo støtter integrasjon med 24/7 Office og Tripletex (Kunder og produkter).

  generate-order-2
 • customer-contract-report-icon-2

  Kundekontraktsrapport

  Se månedlige gjentakende inntekter. Få oversikt over dine kundekontrakter og inntektsutvikling, faktureringshistorikk og avvik.

  customer-contract-report-1-2
Kom i gang!

Automatiser bedriften HR, IT og Sikkerhet med AppsCo.

Prøv gratis